tirsdag 17. november 2015

CEC-utflukt

Denne helga har vært litt utenom det vanlige, hele førsteklassen dro nemlig til Santa Fe! Et av "programmene" elevene her på skolen går igjennom kalles Constructive Engagement of Conflict, og vi deltar på diverse worshops om problemløsning, samarbeid og utvikling.

Omtrent hver eneste centimenter av Warehouse 21 er dekket med grafitti og kunst

Det hele startet fredag kveld hvor vi gjorde noen små aktiviteter for å "varme opp" til helgen, og lørdag morgen bar det avsted til Santa Fe. Vi tilbrakte tiden på Warehouse 21, som er et samlingsted for ungdom i byen. Lørdagen gikk med til forskjellige workshops, jeg gjorde en om makt og privilegier og en om resiliens. Det var interessant, og lærerrikt. For middag fikk vi gå ut i byen og jeg spiste (ikke overraskede) sushi. Resten av kvelden gikk med til historiefortelling, som endte med å bli veldig tankevekkende og emosjonelt.

Fra resiliens-workshoppen


Søndag morgen sto jeg og et par andre tidlig opp og spiste frokost på Starbucks (hehe) og gikk litt rundt i byen, før vi fortsatte med flere workshops. Denne gangen kom den ei dame og snakket om sin mor som døde av aids og hvordan hun opplevde det, en veldig sterk historie.

Etter vi kom tilbake har det vært full jobbing med END og kunstprosjekt. END begynner sakte men sikkert å bli ganske bra, og med bare fire dager igjen er det bare å utnytte all tiden vi har! Showet vil bli livestreamet  på HER, men siden det starter kl. 19 her, så går det jo midt på natte hjemme i Norge... Er nokså sikkert på at det blir lagt ut på nettet i ettertid, og jeg vil nok legge det ut her og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar